Spring naar content

Leadrs

Speelt het spel van online marketing, van SEO tot Social.

playground for winners

Midden in het centrum van Breda zit een club online marketing fanaten. Leadrs helpt klanten met het behalen van de beste resultaten in online marketing. Een tijdje geleden klopten ze bij ons aan; of we konden helpen met het vernieuwen van de huisstijl. Daar draaien wij onze hand niet voor om. Het was belangrijk dat het complete plaatje klopte. De nieuwe identiteit moest er niet alleen mooi uit zien, maar ook het inhoudelijke verhaal van Leadrs vertellen.

game on!

Om het verhaal van Leadrs duidelijk te krijgen begonnen we met een merkfundament workshop. Samen met het gehele team van Leadrs gingen we aan de slag met verschillende werkvormen, om zo input en inzichten te verzamelen. Want hoe zien de Leadrs zichzelf? En hoe gaan we dat communiceren?

Het werd al snel duidelijk waar Leadrs om draait. De betrokken en intensieve aanpak. Blijven ontwikkelen en innoveren. Maar vooral samenwerken, teamgevoel creëren, zowel intern als met de klant. Het werd duidelijk dat het team extreem competitief is. Ze willen allemaal winnen en resultaat behalen, of dat nou gaat om een SEO-rating van een klant of een potje pingpong op kantoor.

enjoy the game

Zo kwamen we tot een nieuwe stijl en een aanstekelijk merkverhaal. “Leadrs. Playground for Winners.” In dit concept combineren we de winnaarsmentaliteit, het teamgevoel en het plezier van werken met Leadrs. Ze houden van een spelletje, maar spelen altijd om te winnen. Daarom behoort Leadrs ook tot de top van Nederland!

Met de speelse illustratiestijl en het kleurrijke palet geven we Leadrs een uitgesproken, tikkeltje eigenwijze uitstraling. Professioneel met een knipoog, want ruimte voor gezelligheid is heel belangrijk als je bedrijf in het centrum van Breda zit.

no shit!

Het bleek een schot in de roos, want ondertussen is de Leadrs stijl óveral terug te vinden. Volledig omarmd door het team, is alles van Leadrs omgetoverd tot een playground. Van hun eigen ontwikkelde bordspel, tot ongeveer elk oppervlak in het kantoor (ja, ook de WC deuren).

 

deze moonies werkten mee aan dit project

ruud van den boogaart

aniek frölke

merel van vliet

wilco de meijer

hungry for more?

Bekijk meer van ons werk of neem contact op voor jouw volgende case.