Spring naar content

Beleidsverklaring

 

Introductie over bedrijf

Geef ons de ruimte, je krijgt er energie voor terug. Wij geloven in krachtige visuele communicatie. Altijd met een ijzersterk concept als basis. Als we de expertise van de klant samenbrengen met onze verbeeldingskracht, gebeurt er iets magisch. Dan ontstaat er knetterende energie!

 

Verschil maken

We willen het verschil maken voor onze klanten. Juist op en over de grenzen van strategie, branding, design en content. Op die manier zorgen we voor samenhang en lange termijn resultaat. Dit doen we door intensief samen te werken mét en vóór onze opdrachtgevers. We adviseren middelen en techniekonafhankelijk. Buiten onze eigen kernexpertisen omringen we ons met de beste complementaire specialisten en kunnen we iedere opdracht aan.

 

Maan is van de wereld

Maatschappelijke uitdagingen en technologische ontwikkelingen zijn aanjagers voor vernieuwing en innovatie in vrijwel elke organisatie. Al 25 jaar staat Maan midden in de wereld. We zijn thuis in zowel commerciële als sociale vraagstukken. Ons vermogen om die domeinen te verbinden met designs die energie geven. Dat maakt ons hét bureau van nu.

 

Designing for the future

In vele opzichten staan we voor belangrijke transities. Of het nu klimaat, energie, mobiliteit, voedsel, zorg of arbeidsmarkt is. Deze transities vragen om goede beeldende communicatie. Als Maan werken we graag voor opdrachtgevers die richting geven aan de toekomst. Opdrachten met impact en betekenis. Met inhoudelijke affiniteit, creativiteit en verbeeldingskracht weten we goed de balans te vinden tussen maatschappelijke impact en commercieel denken.

 

We geven ons helemaal

Maan gaat tot het uiterste in alles wat we doen. Kwaliteit en service staan bij ons voorop. Complexe vraagstukken, briefings met open eindjes of strakke deadlines. We vinden altijd een weg om een project tijdig en goed op te leveren. We houden van die uitdaging. Samenwerken zit in ons bloed. We leven ons vak.

 

ISO 9001

Om de processen en de kwaliteit van de output van de organisatie te optimaliseren, moet de bedrijfsvoering van Maan Vormgevers goed worden geborgd en worden geoptimaliseerd. Om dat te bewerkstelligen heeft Maan Vormgevers een managementsysteem opgezet en geïmplementeerd conform de eisen van ISO 9001. Het voldoen aan de verwachtingen van klanten en relevante belanghebbenden en het continu verbeteren van de interne organisatie staat daarin centraal.

Een combinatie van risico inventarisaties, interne projectevaluaties, klanttevredenheidsanalyses en interne audits draagt bij aan het identificeren van mogelijke verbeteringen binnen de processen van onze organisatie. Door het analyseren van informatie en het implementeren van verbeteringen op basis van deze informatie ontstaat een lerende organisatie waar continue verbetering centraal staat.

De scope van het managementsysteem is bepaald als:
Ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van marketing, communicatie en identiteit uitingen.

Ulvenhout, 28 januari 2021

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Geef ons de ruimte je krijgt energie voor terug