Spring naar content

Eltra Engineering

Eltra Engineering levert totaaloplossingen voor productie- en procesautomatisering.

Eltra Engineering is een begrip in de machinebouw en industrie in Nederland. Het bedrijf is dé partner op het gebied van industrial IT & automation voor deze sector. Ze werken dan ook niet voor de minsten: Eltra mag onder andere de A-merken van bier-, zuivel- en frietfabrikanten tot haar vaste klanten rekenen.

Het was tijd voor een nieuw logo, vonden ze bij Eltra. Na meer dan 20 jaar was het tijd voor een modernere en professionelere uitstraling. Het bleef niet bij een logo. Uiteindelijk was Eltra zo enthousiast, dat het een totale rebranding werd van het hele bedrijf.

de essentie in één oogopslag

Om tot een onderscheidende stijl te komen, doken we in het werk van Eltra. Waar houden zij zich mee bezig, wat kunnen ze bieden aan hun klanten en wat is hun onderscheidend vermogen?

Zo werden de computerchips en printplaten, waar de specialisten van Eltra dagelijks mee in de weer zijn, de inspiratiebron voor het logo en de vormtaal. Zo laat het logo de kern zien van waar Eltra voor staat, en waar al hun werkzaamheden uit voortvloeien.

Inmiddels is de visuele identiteit doorvertaald naar het o.a. kantoor, het wagenpark, bedrijfskleding en de website (inclusief werken bij website). Ook zorgen we structureel voor verse content op de website en voor de social kanalen.

Dat we alles uit handen konden geven aan Maan werkte erg prettig. Naast het vormgeven, regelde Maan bijvoorbeeld ook de uitvoering van ontwerp naar product, zoals voor lichtbakken, drukwerk en kleding. Daardoor wisten we zeker dat onze nieuwe visuele identiteit consistent en kwalitatief hoogwaardig werd doorgevoerd. Al met al heeft Maan ons compleet ontzorgd, en dat maakt deze samenwerking voor mij bijzonder waardevol.

Rob Pals, directielid Eltra Engineering

deze moonies werkten mee aan dit project

daan janssens

marc doorakkers

ruud van den boogaart

hungry for more?

Bekijk meer van ons werk of neem contact op voor jouw volgende case.