Spring naar content

wij zijn maan
meet the moonies

Een geweldig creatief team. Gedreven om mooie dingen te maken en om klanten blij te maken. Of het nu de ontwikkeling van een merkidentiteit is, een verpakking, website, animatie of de creatie van content is, ‘the moonies’ geven energie aan je merk!

aniek frölke

grafisch ontwerper

Aniek geeft kleur! Een gangmaker. Daverende energie, gezonde ambitie en een hoop Frölikheid. Ze laat merken vliegen, met scherpe inzichten en verrassende designs. Onuitputtelijke bron van ideeën.

Len1 Len1

lennaert stam

art director | vestigingsdirecteur maan dordrecht

Onze man in Dordt. Dol op verre reizen, mooie spulletjes en de laatste trends. Veel gevoel voor stijl en kleur. Komt snel uit de startblokken met een lekkere look & feel. Altijd raak. Woosh!

merel van vliet

grafisch ontwerper | illustrator

Merel is gelukkig als ze kan fladderen. Tussen grafisch ontwerp, illustratie en verbeelding. Ze geeft extra jus aan je merk of verhaal. Festivalbeest en wereldreiziger. Merel gaat voor maximale beleving.

marc doorakkers

creative director | partner

In de wolken! Dat is Marc als hij zijn creatieve veelzijdigheid kwijt kan. Hij heeft Maan vanaf het begin laten vliegen. In zijn vrije tijd zweeft Marc het liefst van een berg. Gaat bijna altijd goed.

sanne baan

traffic manager | project manager

Eenmaal in haar element kan Sanne shinen als een discobal. Ze is een echte dancing queen die blij wordt van leuke mensen en mooie producties. Gek op regelwerk, mooie papiertjes, fotoshoots en Abba!

michelle arkesteijn

grafisch ontwerper

Michelle werkte lang voor een lifestylemerk. Haar eigen lifestyle is minimalistisch en avontuurlijk. Ze droomde van een leven als digital nomad. Kwam hierop terug en startte een nieuw leven bij Maan.

laura den dekker

grafisch ontwerper

Spiegels zijn altijd eerlijk. Net als Laura. Onze stille motor. Zo één die ieder team nodig heeft. Zacht, lief, hardwerkend, collegiaal. Oog voor detail. Ervaring met ruimtelijk- en productdesign.

sophie hoogmoet

grafisch ontwerper

Vers van de pers! Gen Z met een hang naar Brabantse nostalgie. Houdt van het bruine café. Ze verruilt haar beeldscherm graag voor wat lekker analoogs. En Sophie kan ‘houdoe’ zeggen als geen ander.

evie koopmanschap

grafisch ontwerper

Evie unwrapped. Evie zet creativiteit en design in om de wereld een beetje mooier te maken. Een liefde voor fashion. Samen met vriend Sander ontwikkelde zij de aso.sjaal. Een hit in wording! Allesbehalve asociaal.

corine kaijim

communicatie adviseur | project manager

Corine houdt veel ballen in de lucht. Ze communiceert. Het is haar vak. Die lippen bewegen constant. Maar ze kan ook fantastisch luisteren en heeft een waanzinnig goede filter. Wat er over blijft? De essentie!

jasper van grunsven

grafisch ontwerper

Onze eigen jazzcat. Jasper maakt ritme in concept en design. Een ongekend veelzijdig talent. Vanuit abstractie weet hij de juiste snaar te raken. Hiphop of klassiek. Jazzy past niet in een hokje.

angèle van iersel

creative director | partner

Ja, dit is een original! Nog net zo enthousiast als bij de start van Maan. Wat ze bedenkt en maakt is ook zeldzaam origineel. Creatief enorm veelzijdig met liefde voor detail, mode en keramiek.

daan janssens

grafisch ontwerper

Hij analyseert, ontrafelt en brengt verbeelding. Van ijskristal tot fabrieksschoorsteen. Van frites tot dansvoorstelling. Daan bekijkt de wereld door een designersbril en ziet wat jij niet ziet.

ruud van den boogaart

strategy director | partner

Een scherpe blik. Snel verbanden zien en de brug slaan tussen strategie, concept en design. Die radartjes draaien altijd. Maar soms mag het ontsporen. De ketting even los. Het moet wel leuk bijven!

wilco de meijer

motion designer | grafisch ontwerper

Motion. Marathon. Middelburg. Hij brengt merken en verhalen in beweging. De meest toffe animaties. Test tot op detail. Rent de kustmarathon. Respect! Gezellige Zeeuw met iets te veel woordgrapjes.

darius van haastrecht

marcom professional | projectcoördinator

Darius is onze enthousiaste projectcoördinator en marketingcommunicatieman. Opgegroeid rond de hoofdstad kan hij alle yuppen- en grachtengordelaccenten perfect nadoen. Goeie gozer die Darius.

proef de sfeer

Hier worden concepten geboren. Soms met bloed, zweet en tranen. Hier experimenteren we met nieuwe technieken en oude ambachten. Hier wordt met hart en ziel gewerkt aan de mooiste creaties. Hier beleven we mooie momenten met elkaar!