Spring naar content
geef ons de ruimte

Wij geloven in de kracht van design. Als we jouw expertise samenbrengen met onze verbeeldingskracht, gebeurt er iets magisch. Dan ontstaat er knetterende energie!

Bij Maan gaan we voor lange termijn relaties die gebouwd zijn op wederzijds vertrouwen en respect. We gaan tot het uiterste in alles wat we voor je doen. Kwaliteit en service staan bij ons voorop. Complexe vraagstukken, briefings met open eindjes of strakke deadlines. We vinden altijd een weg om een project tijdig en goed op te leveren. We houden van die uitdaging. We leven ons vak.

maan is van de wereld

Maatschappelijke uitdagingen en technologische ontwikkelingen zijn aanjagers voor vernieuwing en innovatie in vrijwel elke organisatie. Al 30 jaar staat Maan midden in de wereld. We zijn thuis in zowel commerciële als sociale vraagstukken. En weten die domeinen ook aan elkaar te verbinden. We bekijken vraagstukken graag vanuit meerdere perspectieven. Met een optimistische blik, ontwikkelen wij designs die energie geven.

meet the moonies

Een team van 16 creatieve professionals. Een mooie mix van ervaren rotten en jong aanstormend talent.

aniek frölke

merel van vliet

marc doorakkers

michelle arkesteijn

laura den dekker

sophie hoogmoet

evie koopmanschap

jasper van grunsven

angèle van iersel

daan janssens

ruud van den boogaart

wilco de meijer

darius van haastrecht

altijd wat om van te dromen

Wilco en Ruud dromen van een mooi sportmerk of aansprekend sportevenement. Angèle, Evie, Michelle en Sanne wensen zichzelf een duurzaam mode- of lifestyle merk. Daan, Corine en Laura dromen van een opdracht in de cultuursector. Merel, Aniek en Darius van het ontwikkelen van een identiteit voor een vet festival. Marc van een revolutionair circulair bedrijf in de maakindustrie of van een duurzaam foodmerk met een compleet nieuwe verpakkingslijn. Lennaert van een internationale design award en een campagne die viraal gaat. Jasper van een mooie publicatie voor een NGO of een museum. En voor Sophie kan het niet gek genoeg zijn.

Juist op en over de grenzen van strategie, branding, design en content maken we het verschil.

strategy

Met een sterke strategie en duidelijke keuzes leg je een fundament onder een succesvol merk.

identity

Een visuele identiteit is in lijn met het DNA en de ambitie van de organisatie. Uniek en relevant.

design

Design is ons belangrijkste instrument om ambities te verbeelden en transformaties vorm te geven.

content

Content bepaalt het ritme. We helpen je met creatieve, visuele content die impact heeft.

maatschappelijke inzet

Als Maan hebben we ons actief verbonden aan een aantal maatschappelijke doelen. Daarbij hebben we zowel oog voor lokale initiatieven als voor initiatieven met wereldwijde impact.