Spring naar content

livable

Voorkomt leegstand.

van antikraak naar nummer één leegstandsbeheerder

Al 15 jaar is Livable (voorheen: VoorkomLeegstand) gespecialiseerd in leegstandbeheer. Zij ontzorgen opdrachtgevers in het beheren en beveiligen van hun woon- en werkruimtes. Daarnaast richten ze zich op mensen die geen woning of werkruimte kunnen vinden. Zo leveren ze een belangrijke maatschappelijke bijdrage. Met de introductie van een nieuwe visuele identiteit maakt Livable een grote stap in de professionele ontwikkeling van het bedrijf.

Voordat Livable met Maan in gesprek ging hadden ze al goed nagedacht over de toekomstambitie en merkpositionering. De uitgangspunten hiervan namen we mee in onze analyse. Vanuit een uitgewerkt merkfundament gingen we aan de slag met de conceptontwikkeling van de nieuwe visuele identiteit. We  presenteerden verschillende concepten met een krachtige en onderscheidende uitstraling.

Het resultaat is een warme, stevige en toegankelijke identiteit, die in alle uitingen herkenbaar is. Van signing, tot drukwerk tot webdesign, het straalt allemaal Livable uit.

In 2022 nam VoorkomLeegstand het bedrijf Livable over. Met laatstgenoemde naam besloten ze verder te gaan, en zo nog meer het maatschappelijk karakter te omarmen. Tegelijkertijd paste deze naam beter bij de toekomstvisie, waarin ze naast leegstandsbeheer willen uitbreiden naar meerdere disciplines.

een ander perspectief op leegstand

Livable maakt leegstandsbeheer makkelijker! Het beeldmerk visualiseert dit ook. Met de striping vullen we deze vorm telkens anders in, wat keer op keer een nieuw ruimtelijk gevoel geeft. Zo heeft ieder vastgoed een andere oplossing nodig, en weet Livable hier maatwerk in te leveren.

deze moonies werkten mee aan dit project

lennaert stam

evie koopmanschap

hungry for more?

Bekijk meer van ons werk of neem contact op voor jouw volgende case.